hardlopen-schoenen-1800-min

Wedstrijdinformatie

Deelnemersinformatie:

deelnemersinformatie volgt nog.

De NK Aquathlon voor de elite en de junioren gaat over 1 km zwemmen en 5 km lopen. Bij de jeugd is het de helft van de afstand. Start en finish liggen bij elkaar aan de korte kant van de plas, de boeien worden op de juiste afstand geplaatst. Het loop circuit is gelijk aan onze triathlon en is aan de Maarsseveense kant van de plas.  Bij de jeugd is het 1 ipv 2 rondjes zwemmen en is er een keerpunt halverwege de looproute.

Startlijst

De startlijst volgt in de week voor de wedstrijd. De starttijden van de NK Aquathlon zijn als volgt:
11.30 uur Jeugd JJC J+M
11.45 uur NK vrouwen (incl. junioren JJC)
12.15 uur NK mannen (idem)
13.15 uur Alle prijsuitreikingen

Let op dat iedereen zich 30 minuten voor de start moet melden, en er 5 minuten voor elke start een centrale briefing is.

Live resultaten

Live resultaten zullen via sporttijden beschikbaar zijn.

Locatie/Melden

Je kan je melden bij ingang Oudedijk naast Spa Sereen. Er is een gratis parkeerplaats op de Westbroekse Binnenweg.

Het melden kan vanaf  1,5 uur voor de start de ingang van de Maarsseveense plassen (bij de 2 tafels). Dit kan tot uiterlijk 30 minuten voor de start. Daar ontvangt u een envelop met daarin o.a. uw startnummer en uw chip.

Prijsuitreiking

Blijf vooral ook voor de prijsuitreiking direct na de wedstrijd. Bij het NK Aquathlon zijn er prijzen voor de jeugd (JJC), junioren (NK), neo-senioren (NK) en overall (NK).

Fotografie

Net als vorig jaar zal de Foto & Videoclub uit Stichtse Vecht tijdens de wedstrijd foto’s maken. Deze worden in de dagen na de wedstrijd op de website neergezet.

Vragen?